Umíte využít cenný čas porad? - Vácha, S.
Účely, ktoré môžu plniť porady: rozhodnúť dôležitý problém; uložiť úlohy spolupracovníkom; vzájomné informovanie účastníkov; kontrola plnených úloh. Charakteristika predpokladov pre dosiahnutie racionálneho výsledku porady.