Vyhodnocovanie časových snímok. - Kirchner, J.H
Posudzovanie výkonu časovou snímkou a jeho relatívna presnosť. Výpočet miery rozptylu. Časová snímka ako overovacia skúška. Výpočet smerodajnej odchýlky a štatistické (Studentovo) rozdelenie. Stanovenie normovanej spotreby času vo fázach produktívneho veku. Variácie skutočných časov. Vyhodnocovanie časovej snímky.