Zkušenosti z oblasti personální práce bavorského Státního ministerstva pro výživu, zemědelství a lesy. - Vojkovská, J.
Systém riadenia poľnohospodárstva v Bavorsku. Vzdelanostná úroveň pracovníkov bavorského ministerstva poľnohospodárstva. Periodické hodnotenie pracovníkov. Pracovná morálka. Odmeňovanie a prijímanie pracovníkov. Štátni zamestnanci s definitívou.