Existují pochyby o funkčnosti tradičních systémů odměňování? - Dvořáková, Zuzana
Klasické a moderné modely mzdy. Odmeňovanie podľa kvalifikácie. Kombinovanie mzdovej tarify s príplatkami. Flexibilná mzda. Odmeňovanie podľa zaradenia do pracovného systému. Zatriedenie pracovníkov podľa kvalifikácie.