Hodnotíme správně mzdový vývoj? Malé zamyšlení nad vývojem mezd v letošním roce z různých pohledů. - Motl, J.
Inflácia a mzdová regulácia. Vývoj reálnych miezd v ČSFR v r. 1991 a niektoré skresľujúce vplyvy. Potreba zohľadňovania všetkých odlišností v cenách, štruktúre spotreby podľa miesta a zloženia sociálnych skupín. Opatrenia proti poklesu reálnych miezd.