Nařízení vlády České republiky č. 254 ze dne 22. dubna 1992 o platových poměrech prokurátorů, vyšetřovatelů prokuratury a právních čekatelů prokuratury.
Zaradenie prokurátora, vyšetrovateľa a právneho čakateľa do platovej triedy a platového stupňa. Platový tarif. Osobný príplatok, príplatok za vedenie. Odmeny.