Nařízení vlády České republiky č. 255 ze dne 22. dubna 1992 o platových poměrech příslušníků Sboru požární ochrany České republiky.
Platové triedy a platové skupiny. Kvalifikačné predpoklady a požiadavky zaradenia zamestnancov do platovej triedy. Rozhodujúca doba pre zaradenie zamestnanca do platového stupňa. Platová tarifa. Osobný príplatok. Príplatok za vedenie. Hodnostný príplatok. Zvláštny príplatok. Odmeny.