Nový právní a ekonomický rámec pro poskytování naturální mzdy. - Hajný, J.
Podmienky pre poskytovanie naturálnej mzdy. Definícia naturálnej mzdy ako výrobkov, výkonov, práce a služieb. Výška naturálnej mzdy a zdroje jej vyplácania.