Časová mzda - pohodlné východisko zo mzdovej dilemy? - Becks, C.
Analýza rôznych mzdových foriem. Charakteristika dvoch stanovísk k úkolovej mzde a k jej možnostiam prispieť k plneniu cieľov podniku. Zvyšovanie významu veličiny čas. Popis "reality časového hospodárstva". Časová mzda ako účelná stratégia na dosiahnutie podnikových cieľov. Aktívna časová mzda. Proces výberu a uplatnenia mzdovej formy.