Une comparaison internationale des temps de travail. - Marchand, O.
Ročné trvanie práce za posledné desaťročia pokleslo, kým týždenný čas v 80. rokoch stúpol. Porovnanie je tu obťažné. Vo Francúzsku je pokles a diferenciácia pracovného času. Veľký rozdiel je v individuálnom pracovnom čase. Príloha: ako definovať a merať pracovný čas. (Futuribles 1992, č.165-166.).