Nové předpisy v zaměstnanosti v České republice. - Jouza, L.
Rekvalifikácia ako zmena kvalifikácie umožňujúca ďalšie alebo nové pracovné uplatnenia. Organizácie a inštitúcie realizujúce rekvalifikácie. Vzťah uchádzača o zamestnanie a úradu práce v otázke rekvalifikácie. Absolventi a zamestnanie. Pracovná zmluva medzi absolventom a zamestnávateľom. Absolventi ako podnikatelia.