Jak se bránit profesionálnímu stresu. - Nešpor, K.
Určenie stresu. Dôsledky profesionálneho stresu: duševné ťažkosti, telesné ochorenia, psychosomatické obtiaže, syndrom vyhorenia, rodinné problémy. Protistresové faktory. Prevencia stresu.