Az emberi tényezö és a gazdasági átalakulás. - Benedek, A.
Transformácia hospodárstva a nezamestnanosť v Maďarsku. Vývoj nezamestnanosti v r. 1992, zamestnanosť mládeže. Privatizácia a racionalizácia zamestnanosti. Aktívna politika zamestnanosti a odborné vzdelávanie. Školská sústava a modernizácia.