<Le> marché du travail dans les pays de l'OCDE: évolution récente et perspectives.
Najnovší vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti v krajinách OECD. Rast zamestnanosti a aktívnej populácie. Nezamestnanosť v OECD. Mzdy, jednotné náklady na pracovnú silu a inflácia. Miera nezamestnanosti v 17 krajinách OECD. Perspektívy vývoja na trhu práce. (OCDE, Perspectives de l'emploi júl 1992.).