Novela zákona o zaměstnanosti. - Jouza, L.
Cieľom druhej novelizácie zákona o zamestnanosti č. 1/1991 Zb., bolo podporenie trhu práce a aktívnej politiky zamestnanosti a sociálnej politiky vlády. Zmeny v oblasti sprostredkovania zamestnania, zamestnávania utečencov, v čiastočnej nezamestnanosti a povinností zamestnávateľa vo vzťahu k trhu práce.