Situation et perspectives du marché du travail en Allemagne orientale.
Pracujúce obyvateľstvo východného Nemecka (1989-1991). Úloha trhu práce pri vyrovnaní rozdielov medzi SRN a býv. NDR. Príčiny intervencie štátu. Rokovania o mzdách so sociálnymi partnermi. Úloha syndikátov, zamestnávateľov a Treuhandu. Perspektívy riešení. Program na udržanie zamestnanosti a vzdelávania. (Etudes économiques de l'OCDE, Allemagne 1992, aug.).