Trh výrobních faktorů (trh práce). - Cerhová, H.
Dopyt po výrobných faktoroch s prácou ako variabilným inputom a prípad s viacerými variabilnými inputmi. Krivka trhového dopytu po práci. Ponuka výrobných faktorov (práce) firme. Negatívna sklonená krivka ponuky práce. Špecifiká na nedokonale konkurenčnom trhu práce. Monopol na trhu inputov. Dvojsektorový model zamestnanosti práce. Monopson a bilaterálny monopol na trhu práce.