O majetku obcí. - Frolkovič, P.
25.6.1992 nadobudol účinnosť zákon SNR č. 306/1992 Zb., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o majetku obcí. Podstatou novely zákona o majetku obcí je priznanie práva obciam získať poľnohospodárske a lesné pozemky, ktoré vlastnili k 1.12.1949 späť do svojho vlastníctva. Uvedenie jednotlivých zmien v novele a výklad k nim.