<Die> personelle Verflechtung im Genossenschaftswesen. - Offermanns, M.
Analýza situácie personálnych prepojení v nemeckom družstevníctve v r. 1989 na báze vyhodnotenia 100 obchodných a výročných správ. Personálne prepojenia medzi odvetviami činnosti a vo vnútri odvetví. Rozdelenie mandátov na jednotlivých úrovniach väzieb (združenia, spolky) a počet jednotlivcov s viacerými mandátmi.