Vállalkozás, kis-és középvállalatok Észak-Magyarországon. - Fülöp, G.
Výsledky dotazníkového prieskumu. Úloha malých a stredných podnikov v severnom Maďarsku. Konkurencia a konkurenčná schopnosť na trhu. Rast technickej úrovne. Spolupráca a partnerstvo malých a stredných podnikov. Potreba firemných zdrojov. Hodnotenie hospodárskeho prostredia.