Transformace družstev - právní formy podnikání. - Průchová, Ivana
Upozornenie na možné právne podnikanie družstiev a na otázky, ktoré s prechodom družstiev na jednotlivé právne formy súvisia. Sústredenie autora na právne úskalia prechodu pri pokračovaní vo forme jedného družstva, pri rozdelení na niekoľko družstiev a pri prechode na iný druh právnickej osoby.