Dix ans de croissance externe: quelles lecons retenir de cette stratégie? - Kerdellant, C.
Poznatky a rady pre podnikateľov. Treba využiť obdobie destabilizácie. Radšej extenzívny ako intenzívny hospodársky rast. Spolupracovníci, ktorí sa stali morálnymi spoločníkmi. Skôr federácia nezávislých podnikov ako ich skupina. Treba pestovať úspornosť. Vonkajší rast je drahší až veľmi drahý. Výber medzi dvomi zdrojmi financovania - burza alebo banka. (L'Entreprise 1992, č.79.).