<La> politique budgétaire dans le processus d'unification économique européenne: entre autonomie et fédéralisme? - Bureau, D.
Autonómia rozpočtových národných politík a tlak na ne. Princíp subsidiarity. Rozdeľovanie intervencie na úrovni ES. Vývoj rozdeľovacích akcií EHS. Mechanizmus automatických záruk. Transfery medzi regiónmi. (Observations et diagnostics économiques 1992, č.40.).