<Le> budget de la Communauté apres Maastricht. - Baché, J.-P
Ciele a modality rozpočtovej intervencie ES. Rozpočet v rámci vnútorného trhu a európskej únie a v rámci ekonomickej a menovej únie. Princípy rozpočtovej intervencie. Finančné perspektívy navrhnuté na obdobie 1993-1997. Začlenenie výdavkov a modality jeho financovania. Finančné perspektívy. Poľnohospodárska reformovaná politika. (Revue du Marché commun et l'Union européenne 1992, č. 359.).