Daň z pridanej hodnoty. Na pomoc budúcim platiteľom dane.
Vysvetlenie obsahu dane z pridanej hodnoty (DPH). Fungovanie DPH. Kto platí DPH. Kto je povinný sa registrovať. Ako bude prebiehať povinná a dobrovoľná registrácia. Dôležitosť určenia obratu pre potreby registrácie. Postup pri registrácii. Čo sú zdaniteľné plnenia. Kedy vzniká daňová povinnosť. Ako sa zdaňuje tovar určený na vývoz a ako sa zdaňuje dovoz tovaru. Sankcie a pokuty za krátenie dane, oneskorené platenie a pod.