Vyhláška FMF, MF ČR a MF SR z 29. januára 1992 ... ktorou sa vykonáva zákon o dani zo mzdy. Zákon o cestovných náhradách.
Vyhláška Federálneho ministerstva financií, Ministerstva financií Českej republiky a Ministerstva financií Slovenskej republiky z 29. januára 1992, ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška č. 161/1976 Zb., ktorou sa vykonáva zákon o dani zo mzdy, v znení neskorších predpisov. Zákon o cestovných náhradách zo dňa 4. marca 1992 (FZ ČSFR).