Karrieren in den neuen Bundesländern. - Stephan, A.H
Zlá personálna situácia vo finančníctve nových spolkových krajín SRN po zjednotení. Etapy personálneho zaistenia finančných služieb v 3 fázach: od výchovy riadiacich a odborných síl k výchove dorastu a postupné obsadzovanie miest po pracovníkov zo západných spolkových krajín. Prechod k mobilnejšiemu systému vzdelávania.