Concurrence imparfaite et stratégie bancaire. - Rochet, J.Ch
Modelová štúdia vzťahov obchodných bánk s využitím troch strategických postupov. Krátkodobé stratégie - trhová aktivita. Strednodobé stratégie - aktivita klientov. Dlhodobá stratégia - fyzické investície. Podmienky rastu aktivity klientov. Výška operačných nákladov. Riziká bankovej aktivity.