<Die> Spezialfonds-Entwicklung bleibt positiv. 1. - Kandlbinder, H.K
Rast významu špeciálnych fondov v investičných fondoch (Depot-A fond...). Špeciálne fondy v Luxemburgu. Vytvorenie orgánov pre spoločné investície. Vývoj prostriedkov kapitálových investičných spoločností v r. 1969-1991 v SRN. Podmienky tvorby zvláštnych fondov vo Francúzsku. Štruktúra prostriedkov špeciálnych fondov cenných papierov v SRN.