Kommerčeskije banki: stanovlenije i razvitije. - Konstantinov, Ju
Komercializácia bankového systému v súčasnom Rusku. Vstup nových bánk na finančné trhy. Obchodná politika bánk v podmienkach inflácie. Nedostatky vo vybudovanosti siete bánk a v úrovni ich personálu. Problémy zákonov o bankách a bankovej činnosti.