<Le> systeme bancaire allemand.
Hlavné nemecké legislatívne predpisy upravujúce činnosť bánk. Rozdelenie kompetencií. Dozor v bankovníctve. Schvaľovanie úverových ústavov. Štruktúra nemeckého bankového systému. Tri hlavné sektory v bankovníctve. Obchodné banky. Hlavné úverové ústavy. Sieť sporiteľní, ľudové banky a Raiffeisenky. Špecializované banky. Charakteristika finančného sektora. Bankový systém a ekonomika. (Bulletin de la Commission bancaire 1992, č.6.).