Verband deutscher Geldhändler. - Goehtz, H.J
Transformácia nemeckého zväzu peňažníkov po valnom zhromaždení členov v r. 1991. Členovia novozvoleného predstavenstva a ich orientácia v činnosti zväzu. Stanovy spolku (cieľ a úlohy spolku, otázky členstva, valné zhromaždenie a predstavenstvo, rada zväzu, kolégium poradcov).