Zusammenarbeit zwischen Banken und Versicherern. - Weigel, H.J
Vzájomný prienik bánk a poisťovní do svojich klasických činností a ich spolupráca. Spoločné znaky v polohe všeobecných financií a rozdiely v akcente na riziko a zaradenie rizika na aktívnu, či pasívnu stránku bilancie. Styčné body bánk a poisťovní v platobnom styku, kapitálových investíciách... Podniky ako zákazníci. Prevádzka bánk a poisťovní a špecialisti na ich finančné služby.