Lohnt sich Sekundärresearch? - Menkhoff, L.
Vyhodnotenie nákladov na sekundárny výskum kapitálového trhu malými finančnými inštitúciami, ktorý mapuje ich situáciu. Nízke náklady na získanie informačných a marketingových výhod pri sekundárnom prieskume. Efektívne spracovanie informácií. Výhody predstihu v poznaní. Efektívnosť finančných trhov. Psychológia trhu. Možnosť neracionálnych motívov. Stratégia prieskumu trhu.