Sistema rynkov i rynočnoje vzaimodejstvije. - Geršaft, M.
Zložitosť súčasného trhu. Skúmanie niektorých jeho prvkov: tovarového trhu, finančného trhu zahrňujúceho trh kapitálov, úverov, cenných papierov, peňažný a valutový trh. Predpoklady efektívneho fungovania trhových mechanizmov. Podrobnejšie skúmanie sústavy trhov.