Tendencii razvitija fondovych birž. - Danilov, Ju
Burzy cenných papierov v RF sú jedinou finančnou inštitúciou schopnou plniť funkcie vyplývajúce z nového rozdelenia vlastníctva. Úlohy, ktoré v súčasnosti burzy cenných papierov plnia. Moskva ako centrum obchodu s cennými papiermi. Charakteristika činnosti troch základných trhov - Moskovskej centrálnej burzy cenných papierov, Moskovskej medzinárodnej burzy cenných papierov a oddelenia cenných papierov Ruskej obchodnej tovarovej burzy, ako aj regionálnych búrz. Perspektívy ďalšieho rozvoja obchodu s cennými papiermi.