Wie reagiert der Wiener Aktienmarkt auf weltweite Kurseinbrüche? - Geyer, A.
Analýza vplyvu svetového poklesu kurzov na viedenskú burzu v nadväznosti na analýzu nemeckej burzy u Akgiraya, Bootha a Loistla. Využitie GARCH modelu na analýzu účinku pádu kurzov od októbra 1987 v porovnaní viedenského a nemeckého trhu akcií. Určenie dĺžky trvania pádu. Pády kurzov v období 1989-1991. Prémie za riziko a nestálosť kurzov. Vplyvy pádu kurzov na trhovú renditu akcií.