Byvšije sojuznyje respubliki v mirovoj sisteme ekonomičeskich koordinat. - Illarionov, A.
Komentár a analýza k niektorým údajom k tabuľkovej prílohe, ktorá obsahuje základné ukazovatele úrovne ekonomického vývoja v 110 štátoch sveta vrátane nových republík bývalého ZSSR. Ukazovatele efektívnosti rozvoja ekonomiky (spotreba energie, palivá, úrodnosť). Blahobyt a životná úroveň (spotreba v porovnaní s úrovňou USA, počet automobilov, telefónov na obyvateľa atď.).