L'ouverture de l'économie chinoise: un facteur de changements intérieurs? - Hagemann, E.
Úvod. Všeobecné ekonomické ukazovatele Číny. Postupné zlepšovanie bežnej platobnej bilancie. Vývoj zahraničnej hospodárskej politiky Číny. Údaje o hospodárskych stykoch so zahraničím. Vzťahy s GATT. Štruktúra zahraničného obchodu podľa krajín. Štruktúra vývozu podľa tovarov. Perspektívy. (DIW-Wochenbericht 4.6.1992.).