Premiers résultats du plan d'ajustement de l'économie indienne. - Teja, R.S
Rozpočtový deficit ako stály problém indického hospodárstva v 80. rokoch. Makroekonomická stabilita vďaka rozumnej finančnej politike. Premenlivé ekonomické údaje. Stabilizačné programy v posledných rokoch a ich plnenie. Ciele, ktoré treba realizovať. (Bulletin du FMI, 28.9.1992.).