Ekonomičeskije principy koncepcii prijemlemogo riska. - Karchov, A.
Ekonomika prijateľného rizika a jej princípy. Rozdiely v úrovni prijateľného rizika a prostriedky na zníženie rizika. Základné problémy ekonómie rizika v Rusku a tvorba jej informačnej bázy na základe trhovej ekonomiky. Základné smery výskumov ekonómie rizika. Ekonómia rizika a otázky poisťovníctva.