Mechanizmy obespečenija bezopasnosti: ocenka effektivnosti. - Burkov, V.
Modelovanie hospodárskych objektov pre tvorbu systému zabezpečenia bezpečnosti. Metodológia hodnotenia efektívnosti ekonomických mechanizmov. Štruktúra imitačného systému hodnotenia efektívnosti ekonomických mechanizmov zabezpečenia bezpečnosti, jeho bloky a základné funkcie.