Ocenka social'no-ekonomičeskich posledstvij črezvyčajnych sobytij. - Blačev, R.
Druhy a ciele hodnotenia sociálno-ekonomických následkov mimoriadnych udalostí pred ich vznikom a po ňom. Zvláštnosti hodnotenia sociálno-ekonomických následkov podľa jednotlivých ukazovateľov. Zovšeobecnené štatistické hodnotenie mimoriadnych udalostí. Princípy konštrukcie komplexných hodnotení zložitých udalostí v Ústave problémov riadenia Ruskej akadémie vied.