Al'ternativa i neobchodima, i imjejetsja. - Borozdin, Ju
Kritika súčasnej k rozpadu vedúcej ekonomickej politiky, tzv. radikálnej reformy a návrh alternatívneho programu, ktorý by pri zachovaní vedúcej úlohy štátu viedol k vytvoreniu konkurenčnej ekonomiky, rozvoja poľnohospodárstva a výroby vôbec, k štruktúrnej prestavbe ekonomiky, k podpore súkromného podnikania, k demokratickej privatizácii, k zabezpečeniu dostatočných prostriedkov v štátnom rozpočte a ku vzniku konvertibilnej národnej meny.