K některým aktuálním otázkám transformace ekonomiky v Maďarsku. - Tepper, T.
Postup transformácie k tržnému hospodárstvu v Maďarsku a jeho porovnanie s vývojom v ďalších východoeurópskych štátoch. Problematika inflácie. Pokles hrubého domáceho produktu a jeho vplyv na aktivitu bánk. Nové recepty hospodárskej politiky a výhľady do budúcnosti. Neuralgické body maďarskej ekonomiky a faktory zlepšenia jej výkonnosti. Makroekonomika a jej vplyv na menu. Štatistické údaje o vývoji maďarskej ekonomiky za posledné roky.