Krizis Sojuza i buduščeje ekonomiki Rossii. - Fal'cman, V.
Zvláštnosti vývoja sovietskej ekonomiky po II. svetovej vojne: zaostávanie v technológiách, nadmerná investičná činnosť a akumulácia vo sfére výroby, militarizácia ekonomiky, drancovanie prírodného bohatstva. Ekonomický potenciál a nová stratégia rastu Ruska. Výrobný, exportný a inovačný potenciál. Podstata ekonomickej reformy v Rusku.