Maďarské přístupy k privatizaci. - Urban, Luděk
História privatizácie v Maďarsku. Charakteristika špecifických rysov maďarského prístupu k privatizácii. Pôvodná privatizačná stratégia a činnosť štátneho majetkového úradu. Ďalšie kroky privatizačného programu. Silné i slabšie stránky maďarskej privatizácie. Družstevný sektor zostáva zatiaľ nedotknutý. V poslednej dobe sa prejavuje snaha uprednostniť domácich účastníkov privatizácie.