Obščij chod reformy. - Ispravnikov, V.
V apríli 1992 sa uskutočnilo rozšírené zasadanie Najvyššej ekonomickej rady pri Prezídiu Sovietu Ruskej federácie, venované problémom korekcií priebehu ekonomickej reformy. Hlavné časti: Návrh na prekonanie krízových javov v ekonomickej a sociálnej oblasti: v oblasti daní, finančno-úverovej a cenovej politiky, v privatizácii, v oblasti sociálnej politiky, v zahraničnej činnosti, v priemysle, konverzii, v poľnohospodárstve.