Privatizace ve východním Německu. Německé privatizační zkušenosti jsou nepřenosné, ale přesto poučné. - Pullmanová, E.
Podstatné rozdiely medzi privatizáciou vo východnom Nemecku a v ostatných štátoch. Tri najviac preferované formy súkromných investícií vo východnom Nemecku: investícia do nového podniku, racionalizačná a rozširujúca investícia do prevzatého podniku, investície do stredných podnikov. Štatistické údaje o priebehu privatizácie. Štruktúra zahraničných investícií do východného Nemecka. Rozpad východoeurópskeho trhu a z neho vyplývajúce problémy investorov.