Privatizacija v postsocialističeskuju eru. 1. - Derjabina, M.
Analýza sociálnych a štruktúrno-investičných aspektov privatizácie štátneho vlastníctva vo východnej Európe. Zdôraznenie nevyhnutnosti hľadania a realizácie takých koncepčných prístupov, ktoré by odrážali špecifické podmienky Ruska.